VOORJAARSKALENDER 2019 (vanaf maart)

Het uitblijven van nieuwtjes op onze website neemt -tot mijn grote spijt- ernstige proporties aan, dus moeten we dringend een tandje bijsteken. Te beginnen met onze voorjaarskalender die met twee maanden vertraging op jullie wordt losgelaten. Zoals steeds zijn alle data die nu wereldkundig worden gemaakt onder voorbehoud. Maar indien er zich onverwachte wijzigingen voordoen, zullen wij dit zo snel mogelijk met jullie communiceren via het vertrouwde sociale media kanaal genaamd Facebook en via deze sprankelende website. Tot dan mogen jullie de volgende kalenderdagen aanstippen in jullie agenda:

vrijdag 1 maart, Clubavond vanaf 19u00

Maar dat is jammer genoeg ook al oud nieuws, want deze avond kende reeds zijn gezellige verloop.

zaterdag 16 maart, CLUBDAG vanaf 14u00

Inderdaad. Veel te lang geleden dat we tijd vrij maakten om een aantal stevige kleppers of verschillende kortere spellen een kans te geven. Dus bij deze! Ook nu weer op onze vertrouwde locatie.

Zaterdag 6 april, Clubavond vanaf 19u00

U leest het goed, onze eerste vrijdag van de maand wordt een eerste zaterdag, want we moeten noodgedwongen een avondje opschuiven door andere evenementen in het Volkshuis. Verder business as usual.

zaterdag 20 april, Clubavond vanaf 19u00

Opnieuw is iedereen van harte welkom om zijn of haar beentjes onder tafel te schuiven voor een avondje spellen plezier.

vrijdag 3 mei, Clubavond vanaf 19u00

In mei leggen alle vogels een ei en wij organiseren dan maar een nieuwe samenkomst.

zaterdag 18 mei, Clubavond vanaf 19u00

Onze tweede bijeenkomst van de maand. Ondergetekende zal echter niet aanwezig kunnen zijn maar sfeer en gezelligheid blijven gegarandeerd.

zaterdag 1 juni, Clubavond vanaf 19u00

Weer een eerder vreemde kronkel in onze vast schema, maar de eerste vrijdag van de maand waren zowel Pieter als mezelf niet bij machte om de honneurs waar te nemen. Daarom hebben we besloten om de clubavond een weekje vroeger op poten te zetten.

zaterdag 15 juni, Clubavond vanaf 19u00

Tot nader bericht wordt dit de laatste van het seizoen … tot nader bericht!

Tot zo ver onze voorjaarsplanning. Hopelijk zakken jullie in grote getale af. Suggesties en voorstellen mogen altijd in de groep gegooid worden. Mond op mond reclame wordt ten zeerste geapprecieerd en verder kan ik alleen maar afsluiten met jullie nu al van harte welkom te heten. Tot op één van onze gatherings!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *