VOORJAARSKALENDER 2018

Om iedereen de kans te geven om zijn agenda af te stemmen op onze super gezellige bijeenkomsten en om verrassingen zo veel mogelijk te vermijden, presenteren we u onze nagelnieuwe voorjaarskalender. Op een mogelijke uitzondering te na gesproken, mag u zich volledig laten leiden door onderstaande lijst. Indien er, door onvoorziene omstandigheden, alsnog veranderingen optreden, zullen we dit zo snel mogelijk aan de grote klok hangen via onze facebook groep en uiteraard via onze geweldige site. Dus, bij deze:

VRIJDAG 5 JANUARI  (vanaf 19u00)

De eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar. De ideale manier om de cadeautjes die onder de kerstboom vandaan zijn getoverd en die verdacht veel lijken op gezelschapsspellen uit te testen op een zeer welwillend publiek. Zoals steeds op onze vaste stek boven het café van het volkshuis van Hemiksem.

ZATERDAG 20 JANUARI (vanaf 19u00)

Onze spellenhonger kan opnieuw gestild worden op onze vertrouwde locatie en we moedigen liefhebbers aan om je voorkeuren of wensen in de groep te gooien. Zo kunnen we ons nog beter voorbereiden om de ervaring nog vlotter te laten verlopen.

VRIJDAG 2 FEBRUARI (vanaf 19u00)

Dan bestaat, op twee dagen na, Sir Playalot 13 jaar. Weer een reden om in grote getale af te zakken naar Hemiksem. Misschien zorgen we dan weer voor een klein extraatje ter ere van onze verjaardag!

VRIJDAG 16 FEBRUARI (vanaf 19u00)

Nee, dit is geen typefout! Zaterdag zijn zowel Pieter als ondergetekende niet beschikbaar om de honneurs waar te nemen. Liever onze meeting een dagje verzetten dan ze geheel af te lasten niet waar!

VRIJDAG 2 MAART (vanaf 19u00)

Wie weet hebben sommigen onder jullie nieuwe kickstarter releases ontvangen. Tijd om er mee te pronken!

ZATERDAG 17 MAART (vanaf 19u00)

De eerste spellenbeurzen zijn in aantocht met de week nadien zowel Zuiderspel als een gloednieuwe beurs in Duisburg. Als opwarmer kan je altijd afzakken naar ons lokaaltje. Jullie worden met open armen ontvangen!

VRIJDAG 6 APRIL (vanaf 19u00)

Een nieuwe maand, een nieuwe bijeenkomst!

ZATERDAG 21 APRIL (vanaf 14u00)

Jawel. Een GAMEDAY waarbij we vijf uur vroeger de deuren openen dan normaal! Ideaal om één of meerdere ‘zwaardere’ titels aan bod te laten komen. Om de hongerigen te spijzen, kunnen we de plaatselijke pizzaboer en/of friturist aanbevelen. Een ‘schoofzakske’ mag je uiteraard ook meebrengen. Een natje vind je trouwens altijd terug in het café aan democratische prijzen.

VRIJDAG 4 MEI (vanaf 19u00)

In mei leggen alle vogels een ei. Liefst in de vorm van een bordspel natuurlijk.

ZATERDAG 19 MEI (vanaf 19u00)

En we blijven volharden. Een nieuwe kans om aanvragen in te willigen!

VRIJDAG 1 JUNI (vanaf 19u00)

De zomermaanden zijn in aantocht en dan staat de speelbarometer in ons lokaal op een laag pitje. Profiteer er dus van en kom nog eens een kijkje nemen!

ZATERDAG 16 JUNI (vanaf 19u00)

Tot nader order de laatste samenkomst voor de ‘zomerstop’, dus schuif gauw je beentjes onder één van onze speeltafels!

Et voilà, de eerste helft van het spellenjaar kan je dus met een rode balpen aanstippen in jullie agenda’s. Zoals we in ons jaarverslag ook al aangaven bestaat de mogelijkheid dat bepaalde zaterdagen kunnen ombuigen in POP-UP GAMEDAYS en daarvoor verwijs ik toch naar onze facebookgroep voor de snelle beslissers.

In het najaar staat één ding ook al vast en dat gaan we tot in den treure herhalen:

ZATERDAG 6 OKTOBER – BOARDGAMEFEST 2018

 

Hopelijk mogen we opnieuw een hele hoop bekende en nieuwe gezichten ontvangen en samen maken we er telkens een knaller van! Tot dan allemaal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *