NAJAARSKALENDER 2018

Traditioneel staan de zomermaanden bij Sir Playalot in het teken van rust, zon, zee en vakantie waardoor onze bijeenkomsten even worden opgeschort. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we volledig stilliggen. De voorbereidingen voor BOARDGAMEFEST komen stilaan op gang en om iedereen de mogelijkheid te geven om zijn agenda op punt te stellen, volgt hier onze najaarskalender:

Vrijdag 7 september: Clubavond vanaf 19u00

En we trappen het seizoen af op de eerste vrijdag van de maand! We zullen wederom een poging wagen om de nieuwe lidkaarten vanaf dan tot onze beschikking te hebben.

Zaterdag 15 september: Clubavond vanaf 19u00

Vermits de eerste zaterdag van de maand op de 1ste viel, volgen de avonden elkaar vlug op. Na een weekje kunnen we opnieuw rond de tafel zitten voor een nieuwe reeks aan interessante spellen.

ZATERDAG 6 OKTOBER: BOARDGAMEFEST 2018 vanaf 14u00

Jawel, we laten de eerste vrijdag uitzonderlijk achterwege om onze focus te verleggen op ons jaarlijks bordspellenfeestje! Alle info wordt binnenkort wereldkundig gemaakt.

 

Zaterdag 20 oktober: Clubavond vanaf 19u00

De Spiel koorts zal weer welig tieren, dus het ideale moment om snel nog enkele titels op tafel te leggen vooraleer ze een tijdje in de kast verdwijnen ten voordele van al onze nieuwe aankopen.

Vrijdag 9 november: Clubavond vanaf 19u00 in SCHELLE

Afspraken die al maanden vastliggen, nopen ons ertoe om onze klassieke vrijdagavond af te gelasten. MAAR omdat iedereen waarschijnlijk gebrand is om al dat blinkende Essen goud uit te proberen, slaan we nog eens de handen in elkaar met onze sympathieke buren uit Schelle. Samen met Forumclub Schelle presenteren we op hun locatie -De Mouterij in de Jan Blockxstraat 10- de eerste lading aan nieuwe titels vers vanuit het Mekka van bordspellenland.

Zaterdag 17 november: Clubavond vanaf 19u00

Een tweede portie gloednieuwe spellen kunnen weer ontdekt worden, maar deze keer terug op onze vertrouwde stek in het Volkshuis van Hemiksem.

Vrijdag 7 december: Clubavond vanaf 19u00

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden, maar ook nu weer zullen de gloednieuwe titels nooit veraf zijn!

Zaterdag 15 december: Clubavond vanaf 19u00

Jawel, de laatste bijeenkomst van dit gezegende jaar is een feit. Nog één maal geven we er een ferme lap op om dan moe maar voldaan de deur van 2018 achter ons dicht te trekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *