NAJAARSKALENDER 2017

VRIJDAG 1 SEPTEMBER om 19u00

Na een véél te lange zomerslaap, waarin we uiteraard onze batterijen deftig hebben opgeladen, volgt de kick-off van een splinternieuw seizoen. Vakantieverhalen zullen echter achterwege moeten blijven, want de adrenaline zal door onze aderen stromen om er opnieuw vol voor te gaan! Als alles meezit introduceren we de nieuwe lidkaart en wie weet nog enkele zomeraankopen of kickstarters die in de bus zijn beland.

ZATERDAG 16 SEPTEMBER om 19u00

Een nieuwe kans om je verslaving onder controle te houden met zoals steeds een hele rits titels die ter beschikking staan.

ZATERDAG 30 SEPTEMBER om 14u00

U leest het goed! Onze leden worden verwend met een derde bijeenkomst van de maand en niet zomaar een ‘gewone’ gameday maar ons -ondertussen befaamd- BOARDGAMEFEST! Alle info zal binnenkort op jullie losgelaten worden. Maar een aanwezigheidstombola, een volumineus buffet, een interessante quiz en een groot aanbod aan spellen maken van dit event onze jaarlijkse spellenhoogmis. To be continued …

VRIJDAG 6 OKTOBER om 19u00

De afspraken volgen elkaar in snel tempo op! We zijn nog maar net bekomen van Boardgamefest of we kunnen onze voetjes opnieuw onder de tafels steken om de spellen te spelen die op 30 september niet aan bod zijn gekomen EN de Spielkoorts zal zich stilaan laten voelen!

ZATERDAG 21 OKTOBER om 19u00

Wie nog een laatste keer een welbepaalde titel wil spelen voor deze een tijdje in de kast verdwijnt ten koste van de nieuwe aankopen uit Essen, kan terecht op onze vertrouwde locatie.

VRIJDAG 3 NOVEMBER om 19u00

Stoefen met je nieuwe ronkende titels vers van de Spiel pers!

ZATERDAG 18 NOVEMBER om 19u00

Stoefen deel 2!

VRIJDAG 1 DECEMBER om 19u00

Waarschijnlijk stoefen deel 3!

ZATERDAG 16 DECEMBER om 19u00

De laatste samenkomst van het jaar voor we de deur van 2017 achter ons dichttrekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *