Inschrijvingen voor BOARDGAMEFEST gelanceerd!

Mijn beste bordspelfanaten uit de rupelstreek en de zeer wijde omgeving verenigt u op zaterdag 1 oktober op ons BOARGAMEFEST voor een superleuke en overheerlijke spellendag in de grote zaal van het Volkshuis in Hemiksem.

Wie onze site een beetje volgt, zal de aankondiging van ons event al gelezen hebben. Jullie weten dan ook dat we op dit feestje rond 18u00 een buffet voorzien om de hongerigen te spijzen alvorens ze zich met volle overgave terug op nieuwe spellen kunnen storten. Ons onvolprezen cateringteam moet echter een idee krijgen met hoeveel hongerige zieltjes zij rekening moeten houden. Vandaar dat we vanaf NU de inschrijvingen openen voor deelname aan ons buffet. In tegenstelling tot vorig jaar vragen we deze keer niet om in uw geldbeugel te tasten om je komst te bevestigen. We vragen wel om ENKEL via jodart@hotmail.be te melden of je mee aanschuift aan tafel en met hoeveel. Deze inschrijvingen lopen TEN LAATSTE T/M VRIJDAG 23 SEPTEMBER. Zo kunnen wij inschatten voor hoeveel liefhebbers we eten moeten voorzien en hebben we genoeg tijd om alles in huis te halen. We vermoeden dat we op deze manier iedereen voldoende tijd gunnen om erover na te denken en te beslissen … met hoeveel jullie komen 🙂 ! Wat kan jullie beslissing eventueel beïnvloeden? Wel, onze leden mogen voor hun trouw gratis de beentjes onder tafel steken en aan niet-leden vragen we een bescheiden bijdrage van € 12,00. Wie niet wil aanschuiven aan ons buffet is uiteraard even welkom, maar uit respect voor ons team vragen we wel om geen eten van buitenaf mee te brengen in de zaal a.u.b..

Zijn er nog vragen en of opmerkingen mogen die altijd gesteld worden via onze comments of op facebook en op bovenvermeld email adres. Hou de site verder zeker in de gaten want binnenkort zullen de eerste updates verschijnen over onze organisatorische vorderingen!

We houden jullie op de hoogte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *