GAMEDAY # 1: zaterdag 4 februari

Op 4 februari 2005 kwamen twee bevriende koppels op het lumineuze idee om één van de eerste spellenclubs van de Rupelstreek boven het doopvont te houden. Exact 12 jaar geleden werden de eerste curieuzeneuzen ontvangen door een team van super enthousiaste bordspelfanaten. Door de jaren heen zijn er behoorlijk veel geïnteresseerden gekomen en soms gegaan, maar we mogen toch trots zijn op de sterke basis van fans die ondertussen deel uit maken van de Sir Playalot familie en die er voor zorgen dat onze spelavonden keer op keer een succes zijn. Tijd om daar als club iets tegenover te stellen!

Vanaf 14u00 openen we op zaterdag 4 februari de deuren van ons lokaal voor iedere geek met het spellenhart op de juiste plaats. De uitgelezen kans om nog eens het stevige werk op tafel te leggen of om een hele resem titels aan elkaar te rijgen. Kun je pas later op de dag tijd vrij maken, geen probleem. We houden onze deuren open tot laat op de dag en we spelen door tot … tja, dat zien we dan wel weer, maar de geschiedenis leert ons dat we voor 23u00 raar of zelden de deur dan al achter ons dichttrekken. Wie interesse heeft om specifieke titels te ontdekken, nodigen we uit om ons op tijd een seintje te geven zodat we ons optimaal kunnen voorbereiden. Als we de spelregels op voorhand kunnen doornemen, sparen we een hele hoop tijd uit op de dag zelf. Wat de gezelligheid alleen maar ten goede komt.

Zoals altijd kan je in het café aan democratische prijzen jezelf trakteren op een drankje en om ons 12 jarig bestaan extra in de verf te zetten, bieden we zelf ook een broodjesbuffet aan zodat je een hongertje altijd kan stillen. Om zeker te zijn dat we niet te veel of te weinig voedingswaren aanschaffen, zouden we het ten zeerste appreciëren om een seintje te geven als je langskomt. Dit kan via de gebruikelijke kanalen, zijnde facebook, email of onderaan de comments. Alvast bedankt voor uw bereidwillige medewerking. We hanteren het beproefde principe op = op. Wie daarna nog rondloopt met een grollende maag kan altijd terecht bij de plaatselijke pizzeria en/of friturist.

Als klap op de vuurpijl gaan we ook nog wat prijzen uitdelen EN we hebben nog een verrassing of twee in petto. We vieren tenslotte een verjaardag. Het hoe en wat houden we voor ons tot op de dag zelf. ‘t Is in ieder geval duidelijk dat het weer de moeite loont om een kijkje te komen nemen boven het café in het volkshuis van Hemiksem.

Nu al van harte welkom en tot dan!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *