Clubavond # 13: ZATERDAG 17 SEPTEMBER

We hebben de start van het nieuwe seizoen zeker niet gemist. 18 liefhebbers hebben zich weer eens duchtig laten gaan via verschillende interessante titels en ondertussen gingen de lidkaarten vlotjes van de hand. De sfeer was zoals steeds weer optimaal en we trokken de deur uiteindelijk om half één ‘s nachts achter ons dicht. Hopelijk is hiermee de toon gezet voor een nieuw en nu al geweldig spellenjaar.

De ‘Spiel’ koorts liet zich al voelen met de hype van het moment Scythe. Zowel Erwin als Hilde hadden deze stevige, maar vlot spelende, workerplacement bij zich en vijf zieltjes konden zich niet houden om deze uit te testen. Een andere titel die hoog scoort op wenslijstjes is Guilds of London en het spreekt voor zich dat ook hier, zonder problemen, de nodige gegadigden snel rond de tafel zaten. Maar dit was nog maar het topje van de ijsberg want ook het verrassend tactische Happy Pigs, de laatste Days of Wonder hit Quadropolis, het prachtig geïllustreerde Discoveries, het ideale familiespel Karuba en de klassieker Downfall of Pompeii passeerden minstens éénmaal de revue. Algemene euforie maakte zich meester aan de tafel waar de vlotte coöp The Grizzled eindelijk gewonnen werd! Tenslotte vervolledigen Medieval Academy, Shakespeare en Steam Time de zeer gevarieerde lijst.

Wie aan de hand van deze titels de drang voelt opkomen om ook eens rond de tafel te zitten, kan komende zaterdag terecht op onze dertiende clubavond van het jaar. Wie nog geen lidkaart heeft, kan ook nu weer zijn exemplaar aanschaffen waardoor je al zeker gratis terecht kan op ons BOARDGAMEFEST … hint, hint, wink, wink, …

Onze deuren staan in ieder geval wagenwijd open om jullie te verwelkomen. Tot dan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *