BOARDGAMEFEST 2018: ALLE PRAKTISCHE INFO

 

 

Zaterdag 6 oktober 2018

staat met stip genoteerd in onze agenda want dan zetten we opnieuw alle zeilen bij om jullie met open armen te ontvangen op onze jaarlijkse hoogmis der bordspellen . Hieronder volgt alle info die je nodig zou kunnen hebben om er een gezellige dag van te maken.

14u00

Op dit tijdstip zullen de deuren van de grote zaal, in het Volkshuis van Hemiksem, geopend worden voor alle leden, fans en nieuwsgierigen. De toegang tot onze vertrouwde stek is volledig gratis en een hele resem titels uit onze persoonlijke collecties zullen ter jullie beschikking staan. Zoek je al een tijdje naar gewillige slachtoffers om een spel uit je eigen verzameling uit te proberen, aarzel niet om deze mee te brengen. Zijn er voorkeuren of suggesties, laat je zeker horen via Facebook of per email zodat we alles in het werk kunnen stellen om aan die verzoekjes te voldoen. Het enige wat we vragen is respect te tonen voor elkaars eigendom.

Quiz

Ons boardgamefest zou niet compleet zijn zonder onze beruchte, uitdagende maar superleuke quiz. Net zoals de vorige edities zullen, verspreid in de zaal, pancardes staan waarop verschillende vragen terug te vinden zijn. Je kan aan één van de organisatoren altijd een wedstrijdformulier vragen en dan heb je tijd tot +/- 19u00 om al je bordspellen kennis uit je lijf te persen en kans te maken op fantastische prijzen. Maar nu zal niet de TOP 3, niet de TOP 5 maar de TOP 7 huiswaarts keren met een extra spel die hij of zij aan zijn verzameling kan toevoegen. Inderdaad in tegenstelling tot vorig jaar steken we een tandje bij en zorgen we voor een ZEER interessante prijzenpot waar de TOP 7 een keuze uit zal kunnen maken! Meedoen loont nu meer dan ooit de moeite.

Buffet

Traditiegetrouw zullen we een uitgebreid buffet voorzien dat al even traditiegetrouw zal klaargestoomd worden door ons onnavolgbaar kookteam! Wil je mee aanschuiven om je hongertje te stillen, dan is inschrijven via jodart@hotmail.be VERPLICHT!!! Of je ons nu goed kent of niet, ditmaal zijn we onverbiddelijk. Geen inschrijving, geen buffet. Waarom deze strenge regel? Vorig jaar schoven meer mensen aan dan voorzien waardoor ons kookteam haar eigen porties onbaatzuchtig heeft afgestaan aan de bezoekers en dat willen we dit jaar niet opnieuw zien gebeuren. Dus nogmaals: inschrijven is bij deze NOODZAKELIJK en VERPLICHT! Je kan tot en met zondag 30 september een seintje geven via mail. Onze leden kunnen geheel gratis duimen en vingers aflikken en aan niet-leden vragen we een kleine bijdrage van €10,00 om à volonté mee te genieten. Alvast bedankt voor jullie begrip.

Sponsors

Heel dit gebeuren zou quasi onmogelijk zijn zonder de ondersteuning van een aantal sympathisanten die elke keer opnieuw, zonder omwegen, hun gulheid etaleren. Daarom lijkt het ons de evidentie zelve dat we deze onbaatzuchtige weldoeners even in de bloemetjes zetten. Tot nader order wierpen Luc en Jonathan, de uitbaters van Spelfanaat Mechelen, zich van in den beginne belangeloos op als hoofdsponsor van dit event. Dankzij hun gulle giften kunnen we telkens pronken met een prijzentafel om “U” tegen te zeggen. We kunnen dan ook niet genoeg benadrukken hoe groot onze appreciatie is voor dit olijke duo! Maar ook mijn werkgever Adriaansen Industrial Packaging Partners werpt zich al ettelijke jaren op als een meer dan genereuze donor die er voor zorgt dat ons organisatorisch leven een pak makkelijker oogt … en smaakt! Aan deze sponsortenoren, uit de grond van ons hart, een welgemeende DANK U!

Daarmee vermoed ik dat we alle belangrijke mededelingen hebben aangekaart. Verrassingen, wijzigingen of verrassende wijzigingen zullen uiteraard op tijd en stond aangekondigd worden! Hebben jullie toch nog vragen, suggesties of de drang om van het buffet te genieten: één adres zijnde jodart@hotmail.be . Kwestie van het overzicht te behouden.

Hopelijk zien we jullie allemaal op BOARDGAMEFEST 2018! Tot dan en speel ze!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *