BOARDGAMEFEST 2017

Tradities zijn er om in ere te houden en na alle positieve signalen van de afgelopen twee jaar, leek het ons niet meer dan normaal om een derde editie van BOARDGAMEFEST op poten te zetten. Hier volgt dus alle belangrijke info voor ons jaarlijks spellenfestijn.

WAAR

Net zoals de voorgaande keren, palmen we de grote zaal in van het Volkshuis in Hemiksem. Deze locatie vind je nog steeds terug in de Heuvelstraat 16. Aan het einde van de gang naast het café voorbij de dubbele deur begint de magie.

WANNEER

Op zaterdag 30 september 2017 openen we vanaf 14u00 de deuren. De inkom is voor iedereen geheel gratis en voor niks.

WAT

Boardgamefest werd gelanceerd met als belangrijkste thema: gezellig samen zijn en simpelweg genieten van onze geweldige hobby. Dus veel spelen is de boodschap. We voorzien een uitgebreid aanbod aan titels uit onze eigen collecties en we kunnen eveneens teruggrijpen naar de spel-o-theek van de club. Wie zelf een titel wil meebrengen, mag zich gerust laten gaan. Maar ook suggesties zijn van harte welkom. We zullen ons uiterste best doen om rekening te houden met jullie voorstellen. Op die manier kunnen we ons ook beter voorbereiden wat spelregels betreft en dat komt de spelervaring alleen maar ten goede.

In het verleden hebben we ons ook altijd genereus opgesteld naar bezoekers toe en dat is dit jaar niet anders. Want de klassieke aanwezigheidstombola zal niet ontbreken. Iedereen die zijn weg vindt naar ons event, krijgt automatisch een nummer dat hij of zij zorgvuldig moet bijhouden, want op gepaste tijdstippen wordt er een winnaar uit een hoge hoed getoverd. Let wel, op dat moment moet deze gelukkige ziel effectief aanwezig zijn in de zaal. Zo niet, grabbelen we opnieuw in de hoed op zoek naar een volgende kanshebber. Op deze manier gooien we drie leuke titels te grabbel.

Over prijzen gesproken. Onze befaamde en beruchte quiz wordt er weer eentje om u tegen te zeggen. Deze is op de korte tijdspanne dat we Boardgamefest organiseren uitgegroeid tot de kers op de taart. Onze grijze hersencelletjes zijn overuren aan het kloppen om jullie weer te verrassen met een hoop originele vragen. We zijn er ons van bewust dat jullie er bij momenten een stevige kluit aan hebben en daar willen we iets tegenover stellen. In tegenstelling tot de voorgaande jaren gaan we niet de top 3 maar wel de top 5 belonen voor hun inspanningen! Allemaal dankzij onze sponsors met name De Spelfanaat in Mechelen en Adriaansen Industrial Packaging Partners! Driewerf hoera! Wie nog niet vertrouwd is met onze formule nog even recapituleren. De hele dag vind je, verspreid over de zaal, pancardes terug waar de vragen op vermeld staan. Je kan een wedstrijdformulier aanvragen en je krijgt tijd tot +/- 18u00 om deze in te vullen. Na het buffet worden de winnaars bekend gemaakt en zij zullen huiswaarts keren met zeer interessante prijzen. De grootste allesweter mag dan als eerste kiezen, vervolgens de runner-up en zo verder.

Inderdaad, de aandachtige lezer heeft het woord buffet goed gelezen. Want je focus behouden om spellen te winnen en de quiz naar je hand te zetten, vergt veel energie. Dus aansterken is de boodschap en dat doen we opnieuw dankzij een uitgekookt team van hobbykoks. We zullen jullie een schitterend maar vooral superlekker buffet voorschotelen. Hiervoor vragen we wel om VERPLICHT in te schrijven door een mailtje te sturen naar jodart@hotmail.be met de vermelding van het aantal personen waarmee je de beentjes onder tafel wil steken. Leden kunnen gratis aanschuiven en aan niet-leden vragen we een bescheiden bijdrage van €10,00 te betalen op de dag zelf.

Na het vullen van onze maagjes, kunnen we ons terug op de aanwezige titels storten tot in de late uurtjes. Vorig jaar hebben we nog een 7 Wonders Duel toernooi georganiseerd, maar ditmaal leggen we de focus volledig op vrijblijvend spelen, spelen en nog eens spelen.

Heb je nog vragen, aarzel niet om contact op te nemen en hopelijk mogen we jullie allemaal met open armen ontvangen op BOARDGAMEFEST 2017!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *