Alternatieve speelmogelijkheden

De zomerstop is een feit! Ons seizoen 2015-2016 hebben we afgesloten met 11 gelijkgestemde zielen. Samen hebben we ons opnieuw op een gevarieerde lijst met titels gestort. Te beginnen met het spiksplinternieuwe Via Nebula waar Stijn, op een schijnbaar achteloze manier, zijn tegenstanders in de pan hakte. Ondertussen bewees, op een andere tafel, golden oldie Egizia dat op klasse geen leeftijd staat want dit werd unaniem nog steeds als een toppertje ervaren. Jonas en Katrien hadden dan weer Evolution bij zich en ook daar vonden ze moeiteloos gretige tegenstanders voor. De laatste uitgave van Ystari, met name Shakespeare, kwam bovendrijven en de obligate dobbelstenen parade mocht uiteraard ook niet ontbreken in de vorm van het Poolse The Curse of the Black Dice en het Franse Blue Prints. De gezellige avond werd tenslotte afgesloten met een klassieker in de maak Deus. Maar de prijs voor het meest indrukwekkend visueel pareltje gaat ontegensprekelijk naar Histrio! Zo werd er afscheid genomen van een fantastisch spellenseizoen en kijken we al reikhalzend uit naar het volgende!

zomer stop 2

Betekent dit dat we twee maanden op ons luie krent gaan zitten. Eigenlijk niet, want de voorbereidingen voor allerhande zaken zijn al volop in de maak. Ideetjes voor een nieuwe lidkaart beginnen te groeien en de plannen voor 1 oktober nemen alsmaar vastere vormen aan. En hoewel we als club de komende vakantieperiode een low profile houden, hoeft dit niet te betekenen dat er geen alternatieven voor handen zijn. Dit zijn bijvoorbeeld in juli twee zeer interessante data om ons zomerreces te overbruggen:

  •  Op zondag 3 juli organiseert de zeer sympathieke uitbater van Joshua Tree Games, de spellenwinkel in ‘t centrum van Boom, een Gameday tussen 13u00 en 19u00. Voor een luttele € 2,00 kan je in een ongedwongen sfeer kennis maken met allerhande spellen. Voor alle relevante info verwijs ik graag naar de website van Joshua Tree Games.
  • Een klein weekje later op vrijdag 8 juli kan je opnieuw terecht bij onze collega’s in Schelle tijdens hun vaste clubavond. Vanaf 19u00 kan je ook daar terecht voor een gezonde portie spellengekte.

Kortom windstil hoeft het dus niet te worden. Via deze weg willen we trouwens alle bezoekers van onze bijeenkomsten nog eens hartelijk bedanken om er voortdurend een geweldige avond van te maken en hopelijk kunnen we deze trend verder zetten in het komende seizoen. Hou de site verder in de gaten voor nieuws over ons BOARDGAMEFEST en we kunnen enkel nog eindigen met jullie allemaal een geslaagde vakantie toe te wensen. Tot in september of op één van de alternatieve evenementen!

zomer stop 3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *